Projecten

Projecten

Modern woonhuis & tuinhuis

Wij staan zeker open voor wat uitdaging. Een moderne, praktische keuken die de eyecatcher in het huis moest worden was de opdracht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Daarnaast mochten we ook een redelijk onderhoudsvrije tuin ontwerpen met genoeg groen. Bovendien berekenden we alle materialen, de kosten daarvan en onderhandelden met leveranciers. Zo namen we zorgen uit handen van de klant, die nu nog dagelijks geniet van het resultaat. 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Landelijk woonhuis

 

Voor praktisch advies bent u zeker aan het juiste adres. In deze woning was meer opbergruimte, kleuradvies en een goede keukenindeling gewenst. Door ruimte en kleurgebruik optimaal te gebruiken hebben we een mooie ruimte kunnen ontwerpen waar de klant nog jarenlang plezier van heeft.

 

NF Interieur inspiratieboek

Wil je meer weten over NF interieur?

Download hier het volledige inspiratieboek en lees meer over: 

  •  Alle verschillende diensten die NF interieur levert
  • Onze unieke werkwijze die zorgt voor spraakmakende concepten
  • De passie van NF interieur voor interieurvormgeving
  • Karakteristieke projecten die door NF interieur zijn gerealiseerd, inclusief sfeerbeelden
NF Interieur inspiratieboek

Hotel huizen

In samenwerking met InteriorInput mochten we ontwerpen voor dit mooie hotel. De opdracht was het ontwerpen van het restaurant, de vergaderzaal, lounge en de suites met een Nautische stijl, rekening houdend met de huisstijl van de hotelgroep. 

 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Industrieel woonhuis

Ook denken wij graag mee met particuliere klanten. Dit is een huis in Roosendaal waar een aantal vaste elementen in de ruimte behouden moesten worden. We hebben geluisterd naar de wensen van de klant en vanuit daar een plattegrond-tekening gemaakt. De klant kon hierdoor starten met het inrichten van een sfeervolle, industriële woning. 

 

Tijdloze woning

Een huis, gebouwd begin 1900 toverden we om tot een modern woonhuis met respect voor de klassieke elementen. Met waardering voor de hoge plafonds met sierlijsten, het glas in lood en de kamer ‘en suite’ creëerden we een woning waarin met alle mogelijkheden van nu kan worden geleefd. We ontwierpen een nieuwe badkamer, op de eerste verdieping. Ook kozen we voor een gietvloer, waarmee we het praktische aspect niet uit het oog verloren. Daarnaast werd een nieuwe keuken vormgegeven, in de stijl van de rest van het huis. Zo knapte een gedateerd huis ontzettend op en werd het een ‘thuis’ voor de klant.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Geïnspireerd Geraakt?

Neem dan nu contact op!